17 dec 2015 08:35

17 dec 2015 08:35

Bois premiärmotståndare förstärker laget

ISHOCKEY

Mariestad Bois konkurrent och premiärmotståndare i Allettan Norra förstärker laget.

Enligt Tranås-Posten har det småländska laget lånat Marcus Schelin, poängkung i Motala AIF, och backen Simon Lööf, senast i Karlskrona HK:s J20-lag. Lööf har även gjort en SHL-match med KHK. Tidningen skriver också att Taif drabbats av ett avbräck. Backen Jonathan Lindells säsong är över på grund av en axelskada som inte vill ge med sig.

Enligt Tranås-Posten har det småländska laget lånat Marcus Schelin, poängkung i Motala AIF, och backen Simon Lööf, senast i Karlskrona HK:s J20-lag. Lööf har även gjort en SHL-match med KHK. Tidningen skriver också att Taif drabbats av ett avbräck. Backen Jonathan Lindells säsong är över på grund av en axelskada som inte vill ge med sig.