16 dec 2015 17:07

16 dec 2015 17:07

Veterantour i Mariestad

PISTOLSKYTTE

Årets sista omgång av Veterantouren i pistolskytte avgjordes i Mariestad. Fyra skyttar sköt fullt och finalskjutningen blev en tuff match mellan J-O Janneson, Falköping, och Björn Boström, Tibro.

Janneson tangerade Karl-Axel Sultans årsbästa 406,4. Björn Boström slutade tvåa bara två tiondelar efter. Tibroskyttarna Valter Andersson och Karl-Axel Sultan var båda över 405 denna gång. Mariestadsskyttarna Per Strandh och Ingvar Fröjd slutade på sjätte respektive 19:e plats.

Janneson tangerade Karl-Axel Sultans årsbästa 406,4. Björn Boström slutade tvåa bara två tiondelar efter. Tibroskyttarna Valter Andersson och Karl-Axel Sultan var båda över 405 denna gång. Mariestadsskyttarna Per Strandh och Ingvar Fröjd slutade på sjätte respektive 19:e plats.