14 dec 2015 15:04

14 dec 2015 15:04

SM-spel

BOWLING: DM-medaljer

DM i 3-manna bowling för både herrar och damer spelades i Alingsås. Team Mariestad BK ställde fyra lag på banan medan BK Gärdet och BK Qvinns hade två vardera. Bäst lyckades BK Qvinns (Emelie Tiveljung, Carin Johansson och Jennie Forsvall) som vann med ett av sina lag. Team Mariestad BK (Mattias Tiveljung, Robin Asbjörnsen och Martin Forsell) fick ett lag på andra plats. Därmed kvalificerade sig dessa två lag för SM i 3-manna 6-7 februari (Västerås för herrarna och Hagfors för damerna). Här syns Robin Asbjörnsen.

DM i 3-manna bowling för både herrar och damer spelades i Alingsås. Team Mariestad BK ställde fyra lag på banan medan BK Gärdet och BK Qvinns hade två vardera. Bäst lyckades BK Qvinns (Emelie Tiveljung, Carin Johansson och Jennie Forsvall) som vann med ett av sina lag. Team Mariestad BK (Mattias Tiveljung, Robin Asbjörnsen och Martin Forsell) fick ett lag på andra plats. Därmed kvalificerade sig dessa två lag för SM i 3-manna 6-7 februari (Västerås för herrarna och Hagfors för damerna). Här syns Robin Asbjörnsen.