09 dec 2015 14:12

09 dec 2015 14:12

Törebodas Franzén bäst i Västsverige

BORDTENNIS

När säsongens Västsvenska mästerskap i bordtennis avgjordes i Partille så var det Törebodas Nellie Franzén som dominerade i klassen F10.

Trots att Nellie var en av de yngsta i klassen vann hon alla matcherna i poolspelet och besegrade så småningom Emilia Johansson, Sjömarken, i finalen med 3–2. I F11 blev det en tredjeplats för Hedda Husrem vilket innebär att hon blir en av fyra tjejer att representera Västsverige i Riksfinalen för Pingisiaden som spelas samtidigt som Senior-SM i Eslöv till våren.

Trots att Nellie var en av de yngsta i klassen vann hon alla matcherna i poolspelet och besegrade så småningom Emilia Johansson, Sjömarken, i finalen med 3–2. I F11 blev det en tredjeplats för Hedda Husrem vilket innebär att hon blir en av fyra tjejer att representera Västsverige i Riksfinalen för Pingisiaden som spelas samtidigt som Senior-SM i Eslöv till våren.