09 dec 2015 14:11

09 dec 2015 14:11

Maif löper för Musikhjälpen

LÖPNING

Vanligtvis brukar långlöparna i Mariestads AIF samlas vid Högelidsskolan på onsdagskvällarna för löpträning.

Men de två sista träningarna inför jul flyttar man till centrum och springer för ett ädelt syfte. Ett frivilligt bidrag lämnas in till en insamling som sen skickas till Musikhjälpen. Musikhjälpen sänds i år i Linköping mellan den 13 till 19 december och årets tema är ”Ingen ska behöva fly” med fokus på klimatrelaterade katastrofer som tvingat miljontals människor på flykt.

Men de två sista träningarna inför jul flyttar man till centrum och springer för ett ädelt syfte. Ett frivilligt bidrag lämnas in till en insamling som sen skickas till Musikhjälpen. Musikhjälpen sänds i år i Linköping mellan den 13 till 19 december och årets tema är ”Ingen ska behöva fly” med fokus på klimatrelaterade katastrofer som tvingat miljontals människor på flykt.