07 dec 2015 10:04

07 dec 2015 10:04

Tour i Skagersvik

BORDTENNIS

Gustav Andersson, William Freidlitz, Emil Jonsson och Linus Magnusson var Mariestads BTK:s representanter på den andra deltävlingen av ungdomstouren i Skagersvik. F

ör Gustav Andersson blev det en gruppvinst och tre förluster i division ett. För Linus Magnusson, division ett, samt Emil Jonsson och William Freidlitz, division två, blev det två vinster och två förluster i respektive grupp. I slutspelen gick Emil Jonsson längst, finalförlust mot Elsa Hammaren, Götene/Tor BTK i b-finalen.

ör Gustav Andersson blev det en gruppvinst och tre förluster i division ett. För Linus Magnusson, division ett, samt Emil Jonsson och William Freidlitz, division två, blev det två vinster och två förluster i respektive grupp. I slutspelen gick Emil Jonsson längst, finalförlust mot Elsa Hammaren, Götene/Tor BTK i b-finalen.