07 dec 2015 10:46

07 dec 2015 13:25

Töreboda till semi i Möbelcupen

FOTBOLL

Töreboda IK:s herrar var i helgen i Tibro för att spela Möbelcupen.

TIK spelade bra och tog sig till semifinal där det tog stopp mot slutsegrande Skövde United. Skövde United är en nybildad förening som enbart fokuserar på futsal. Man har ett uttalat mål om att ta sig upp i den svenska högstaligan och innehåller landslagsspelare i futsal som Hannah och Sargon Abraham. Semifinalmatchen mellan Töreboda och Skövde United slutade med en 2–4-förlust sett ur Törebodaperspektiv.

TIK spelade bra och tog sig till semifinal där det tog stopp mot slutsegrande Skövde United. Skövde United är en nybildad förening som enbart fokuserar på futsal. Man har ett uttalat mål om att ta sig upp i den svenska högstaligan och innehåller landslagsspelare i futsal som Hannah och Sargon Abraham. Semifinalmatchen mellan Töreboda och Skövde United slutade med en 2–4-förlust sett ur Törebodaperspektiv.