07 dec 2015 09:47

07 dec 2015 09:47

Fortsatta framgångar för Alva

BROTTNING

Alva Karlsson var den enda brottaren från Töreboda ABK som deltog i Kinnaträffen i brottning i lördags.

Och det gick alldeles utmärkt för Alva som stått för flera fina insatser under hösten. Redan i sin första match i klassen FY29 visade Alva framfötterna och vann snabbt mot Skövdes Tove Ljungqvist. Först blev det fyra kvicka tekniska poäng, sen fick Alva Karlsson ner Ljungqvist på rygg och vann därmed på fall redan efter 29 sekunders brottning.

Karlsson fortsatte i samma stil och när tävlingen var slut hade hon inga förluster noterade och då kunde Törebodabrottaren välförtjänt kliva allra högst upp på prispallen.

Och det gick alldeles utmärkt för Alva som stått för flera fina insatser under hösten. Redan i sin första match i klassen FY29 visade Alva framfötterna och vann snabbt mot Skövdes Tove Ljungqvist. Först blev det fyra kvicka tekniska poäng, sen fick Alva Karlsson ner Ljungqvist på rygg och vann därmed på fall redan efter 29 sekunders brottning.

Karlsson fortsatte i samma stil och när tävlingen var slut hade hon inga förluster noterade och då kunde Törebodabrottaren välförtjänt kliva allra högst upp på prispallen.