05 dec 2015 12:38

05 dec 2015 12:38

Jula BK värvar trio

FOTBOLL

Jula BK fortsätter fylla på truppen inför den kommande säsongen.

De nyaste tillskotten är målvakten Alexander Odh från IFK Mariestad samt Daniel Welamsson och Karl Andersson från Mariestads BK.

– Truppbygget känns bra. Vi har eftersträvat att få till en konkurrenssituation och det har vi fått. Nu är det bara någon vecka kvar på frimånaden, men ambitionen är att få in någon spelare till, säger tränaren Henrik Josefsson.

De nyaste tillskotten är målvakten Alexander Odh från IFK Mariestad samt Daniel Welamsson och Karl Andersson från Mariestads BK.

– Truppbygget känns bra. Vi har eftersträvat att få till en konkurrenssituation och det har vi fått. Nu är det bara någon vecka kvar på frimånaden, men ambitionen är att få in någon spelare till, säger tränaren Henrik Josefsson.