02 dec 2015 14:45

02 dec 2015 14:45

72 skyttar tävlade i Gullspång

SKYTTE

I helgen anordnade Gullspångs skytteförening ICA Open för fjärde gången i ordningen.

Helgen blev lyckad med totalt 72 skyttar från nio olika föreningar på plats. Skyttarna kom från Västergötland, Värmland och Närke. Alla klasser sköt en serie om 40 skott, förutom i klassen L9 där man sköt 20 skott. Det blev ett par hemmasegrar i tävlingen. I klassen L11 vann Gullspångs Marcus Helge med 422,5 före sina klubbkamrater Jack Hagström och Jamelia Prims.

I L15 stå vann Emma Helge strax före Sofia Tolonen. L17 vanns av Rasmus Gunnarsson, i senior sitt segrade Jimmy Gustafsson och i LSupport Magnus Svensson.

Helgen blev lyckad med totalt 72 skyttar från nio olika föreningar på plats. Skyttarna kom från Västergötland, Värmland och Närke. Alla klasser sköt en serie om 40 skott, förutom i klassen L9 där man sköt 20 skott. Det blev ett par hemmasegrar i tävlingen. I klassen L11 vann Gullspångs Marcus Helge med 422,5 före sina klubbkamrater Jack Hagström och Jamelia Prims.

I L15 stå vann Emma Helge strax före Sofia Tolonen. L17 vanns av Rasmus Gunnarsson, i senior sitt segrade Jimmy Gustafsson och i LSupport Magnus Svensson.