25 nov 2015 06:00

25 nov 2015 06:00

Töreboda HF ska studsa tillbaka

ISHOCKEY

Senaste matchen är bara att lägga till handlingarna. Hanhals var helt enkelt för bra, precis som de har varit mot alla andra lag i hockeytvåan den här säsongen.

Att den obesegrade serieledaren slog Töreboda med hela 7–1 var egentligen inga konstigheter. I dag väntar i stället Borås för Töreboda. Matchen spelas på hemmais och ser man till tabellen så är det här en match med stor poängchans för THF. Borås är nämligen jumbo i serien och hela åtta poäng bakom Töreboda som i nuläget ligger på en niondeplats.

Töreboda har nu åtta poäng upp till strecket, men i en tabell där alla, bortsett Hanhals, slår alla finns chanser att avancera. Men då krävs nog seger i kvällens match.

Att den obesegrade serieledaren slog Töreboda med hela 7–1 var egentligen inga konstigheter. I dag väntar i stället Borås för Töreboda. Matchen spelas på hemmais och ser man till tabellen så är det här en match med stor poängchans för THF. Borås är nämligen jumbo i serien och hela åtta poäng bakom Töreboda som i nuläget ligger på en niondeplats.

Töreboda har nu åtta poäng upp till strecket, men i en tabell där alla, bortsett Hanhals, slår alla finns chanser att avancera. Men då krävs nog seger i kvällens match.