24 nov 2015 17:22

24 nov 2015 17:22

Storslam för Alfred Hagejärd

TENNIS

Alfred Hagejärd, Mariestads TK, spenderade helgen i Vänersborg där han deltog i Vänersmashen.

Och det gick bra för Alfred. När tävlingarna var avgjorda hade han varit på prispallen vid två tillfällen, först som tvåa i singel och även senare som vinnare i dubbel. Båda gångerna i 13-årsklasserna. Alfred tog sig fram till final i sin singelklass, PS 13 A, genom segrar mot Albert Ryding, Lidköpings TK (6-0, 6-2) och Marcus Carlsson, Alingsås TK (6-2, 7-5). I finalen stod Axel Bergdahl, Lidköpings TK, för motståndet. Alfred fick inte igång sitt spel i finalen och föll med 1-6, 3-6.

I dubbel spelade Alfred i par med William Olsen, Vallda TK. I finalen tog de hem segern med 6-3,6-3 mot Adam Lorentzen och Nils Bredin.

Och det gick bra för Alfred. När tävlingarna var avgjorda hade han varit på prispallen vid två tillfällen, först som tvåa i singel och även senare som vinnare i dubbel. Båda gångerna i 13-årsklasserna. Alfred tog sig fram till final i sin singelklass, PS 13 A, genom segrar mot Albert Ryding, Lidköpings TK (6-0, 6-2) och Marcus Carlsson, Alingsås TK (6-2, 7-5). I finalen stod Axel Bergdahl, Lidköpings TK, för motståndet. Alfred fick inte igång sitt spel i finalen och föll med 1-6, 3-6.

I dubbel spelade Alfred i par med William Olsen, Vallda TK. I finalen tog de hem segern med 6-3,6-3 mot Adam Lorentzen och Nils Bredin.