24 nov 2015 16:21

24 nov 2015 16:21

Axevalla tvingas ställa in tävlingar

TRAV

Tisdagens tävlingar på Axevalla blev inställda. Anledningen var tjällossning vilket helt enkelt gjort banan omöjlig att tävla på.

– Vid lunchtid såg allt fint ut och inget tydde på den här utgången. Banan var avstängd mellan klockan 12–16 för att man skulle lägga på nytt material, men förutsättningarna ändrade sig fort och innan klockan 14.00 kom de första oroväckande rapporterna. Nu handlar det främst om att nå ut till alla aktiva med beskedet, säger Lars Ågren på Axevallas sportavdelning.

Axevalla skulle ha arrangerat V64- och Dagens Dubbel-tävlingar med en potentiell totalomsättning på spelet på mellan 12–15 miljoner kronor. Nu får istället gjorde insatser återbetalas till ATG:s kunder.

– Vid lunchtid såg allt fint ut och inget tydde på den här utgången. Banan var avstängd mellan klockan 12–16 för att man skulle lägga på nytt material, men förutsättningarna ändrade sig fort och innan klockan 14.00 kom de första oroväckande rapporterna. Nu handlar det främst om att nå ut till alla aktiva med beskedet, säger Lars Ågren på Axevallas sportavdelning.

Axevalla skulle ha arrangerat V64- och Dagens Dubbel-tävlingar med en potentiell totalomsättning på spelet på mellan 12–15 miljoner kronor. Nu får istället gjorde insatser återbetalas till ATG:s kunder.