23 nov 2015 10:56

23 nov 2015 10:56

Jensen får kontrakt av Örnarna

SPEEDWAY

Johan Jensen kommer även i år att köra speedway på Canvac Arena.

Han är nämligen klar för en fortsättning i Mariestadsklubben Örnarna. Jensen binds upp med gästkontraktet 0.500. Förutom Örnarna tillhör Johan Jensen, som är bosatt i småländska Målilla, även Vetlanda där han kört i Elit B. Det som återstår i Örnarnas truppbygge inför säsongen 2016 är en gästförare över 0.500. I den första omgången av allsvenskan kör Örnarna borta mot Griparna. Men i den andra omgången, som avgörs den 19 maj, är det dags för hemmapremiär. Då gästas Canvac Arena av Vargarna. Omgången efter är det hemmamatch på nytt. Då väntar Västervik.

Han är nämligen klar för en fortsättning i Mariestadsklubben Örnarna. Jensen binds upp med gästkontraktet 0.500. Förutom Örnarna tillhör Johan Jensen, som är bosatt i småländska Målilla, även Vetlanda där han kört i Elit B. Det som återstår i Örnarnas truppbygge inför säsongen 2016 är en gästförare över 0.500. I den första omgången av allsvenskan kör Örnarna borta mot Griparna. Men i den andra omgången, som avgörs den 19 maj, är det dags för hemmapremiär. Då gästas Canvac Arena av Vargarna. Omgången efter är det hemmamatch på nytt. Då väntar Västervik.