18 nov 2015 21:31

18 nov 2015 21:31

Villa Lidköpings första förlust

BANDY

Allt har ett slut, så även Villa Lidköpings rad av obesegrade matcher i inledningen av årets elitserie i bandy.

Det var Edsbyn som såg till att Villas obesegrade svit stannade vid fem matcher. Ett taktiskt spelande bortalag lyckades till slut vinna med 3–1. Matchen var länge målfattig och resultatet 1–1 stod sig långt in i andra. Även om det var Villa som verkade vilja mest i offensiven i den andra halvleken så var det Edsbyn som lyckades ta ledningen. 2–1-målet kom med bara tio minuter kvar. I matchens absoluta slutskede när Villa Lidköping skickade alla sina styrkor framåt kom även 3–1-målet. Nästa match för Villa är borta mot Sandviken på fredag.

Det var Edsbyn som såg till att Villas obesegrade svit stannade vid fem matcher. Ett taktiskt spelande bortalag lyckades till slut vinna med 3–1. Matchen var länge målfattig och resultatet 1–1 stod sig långt in i andra. Även om det var Villa som verkade vilja mest i offensiven i den andra halvleken så var det Edsbyn som lyckades ta ledningen. 2–1-målet kom med bara tio minuter kvar. I matchens absoluta slutskede när Villa Lidköping skickade alla sina styrkor framåt kom även 3–1-målet. Nästa match för Villa är borta mot Sandviken på fredag.