16 nov 2015 16:38

16 nov 2015 16:38

Lockerud vann tät match

JAS DJ 17 INNEBANDY

I fredags spelade Lockeruds talangfulla tjejer mot Kristinehamn.

Trots att man vann skottstatistiken med hela 43–22 var matchen jämn och det stod 1–1 inför den sista perioden där Lockerud till slut kunde gå ifrån till 3–1. Sara Jansson i Lockerudsmålet stod för en riktigt fin insats. Nästa match är redan i morgon mot IFK Arboga.

Målen, Lockerud: Vilma Klingberg, Emma Stenberg, Maja Pehrson.

Trots att man vann skottstatistiken med hela 43–22 var matchen jämn och det stod 1–1 inför den sista perioden där Lockerud till slut kunde gå ifrån till 3–1. Sara Jansson i Lockerudsmålet stod för en riktigt fin insats. Nästa match är redan i morgon mot IFK Arboga.

Målen, Lockerud: Vilma Klingberg, Emma Stenberg, Maja Pehrson.