16 nov 2015 16:38

16 nov 2015 16:38

Lockerud rådde inte på Skara

P15 INNEBANDY

Lockeruds plan mot obesegrade Skara var att backa hem och slå till på kontringar.

Taktiken lyckades och Lockerud skapade mängder av målchanser under matchen. Tyvärr hamnade skotten oftast på stolpar eller ribba i stället för i mål. Skara var betydligt effektivare när de fick lägen och vann till slut med 5–0.

– Det grämer oss att inte göra mål i vår hemmaborg vilket vi var värda, rapporterar Lockerudsledarna.

Taktiken lyckades och Lockerud skapade mängder av målchanser under matchen. Tyvärr hamnade skotten oftast på stolpar eller ribba i stället för i mål. Skara var betydligt effektivare när de fick lägen och vann till slut med 5–0.

– Det grämer oss att inte göra mål i vår hemmaborg vilket vi var värda, rapporterar Lockerudsledarna.