16 nov 2015 17:17

16 nov 2015 17:17

Dubbel glädje för Alva Karlsson

BROTTNING

Töreboda hade fyra brottare på plats när Mölndals brottarklubb arrangerade ”Mikael Ljungbergs cup” till minne av den forne OS-guldmedaljören.

Allra bäst lyckades Alva Karlsson i Fy29. Hon vann alla sina matcher förutom den mot slutsegraren Ami Olsson, Örgryte. På hemvägen fick Alva också beskedet att hon för andra året i rad tagits ut till Glentons mästarmöte för tjejer, en tävling för de sju bästa brottarna i Sverige och Norge i respektive viktklass. Den tävlingen avgörs helgen innan jul och fram tills dess gäller hårdträning för Alva Karlsson.

Även Isac Jansson, S80, Viktor Appelgren, trea i K32, och Simon Appelgren var Törebodabrottare som deltog i tävlingen i Mölndal.

Allra bäst lyckades Alva Karlsson i Fy29. Hon vann alla sina matcher förutom den mot slutsegraren Ami Olsson, Örgryte. På hemvägen fick Alva också beskedet att hon för andra året i rad tagits ut till Glentons mästarmöte för tjejer, en tävling för de sju bästa brottarna i Sverige och Norge i respektive viktklass. Den tävlingen avgörs helgen innan jul och fram tills dess gäller hårdträning för Alva Karlsson.

Även Isac Jansson, S80, Viktor Appelgren, trea i K32, och Simon Appelgren var Törebodabrottare som deltog i tävlingen i Mölndal.