14 nov 2015 14:16

14 nov 2015 14:17

Villa Lidköping upp i serieledning

BANDY

Villa Lidköping hade en ovanligt bra fredagskväll.

Laget besegrade rivalen Vänersborg och tog sig därmed upp i ensam serieledning, en poäng före Sandviken. Den första halvleken som slutade 1–1 hade klassisk derbykaraktär, båda lagen var noggranna med att inte släppa till några onödiga lägen bakåt.

I den andra halvleken exploderade matchen och det var Villa som var vassast när det gällde. Efter underläge 2–3 lyckades Tim Persson kvittera till 3–3 och kort därpå kom Martin Johanssons 4–3-mål. På tilläggstid gjorde man två ytterligare mål och matchen slutade 6–3 till Villa som inlett serien med fyra vinster och ett kryss.

Laget besegrade rivalen Vänersborg och tog sig därmed upp i ensam serieledning, en poäng före Sandviken. Den första halvleken som slutade 1–1 hade klassisk derbykaraktär, båda lagen var noggranna med att inte släppa till några onödiga lägen bakåt.

I den andra halvleken exploderade matchen och det var Villa som var vassast när det gällde. Efter underläge 2–3 lyckades Tim Persson kvittera till 3–3 och kort därpå kom Martin Johanssons 4–3-mål. På tilläggstid gjorde man två ytterligare mål och matchen slutade 6–3 till Villa som inlett serien med fyra vinster och ett kryss.