12 nov 2015 15:49

12 nov 2015 15:49

Salomonsson vidare till SM

KONSTÅKNING: SM

Via två riktigt bra åk i Linköping under den gångna helgen kvalificerade sig Ellen Salomonsson, Mariestads Konståkningsklubb, för SM.

I år kommer SM att arrangeras i Helsingborg den 9-13 december. Men innan dess har Ellen Salomonsson och övriga Mariestads KK en annan höjdpunkt att klara av. Den 28-29 november arrangeras nämligen, för första gången någonsin, en elitserietävling i Mariestad.– Det ska bli roligt att tävla på hemmaplan, säger Ellen Salomonsson.

I år kommer SM att arrangeras i Helsingborg den 9-13 december. Men innan dess har Ellen Salomonsson och övriga Mariestads KK en annan höjdpunkt att klara av. Den 28-29 november arrangeras nämligen, för första gången någonsin, en elitserietävling i Mariestad.– Det ska bli roligt att tävla på hemmaplan, säger Ellen Salomonsson.