11 nov 2015 06:00

11 nov 2015 08:22

Inför Mariestad Bois mot Surahammar

INFÖR HOCKEYETTAN

Mariestad Bois kommer från förlust senast mot Tranås. Näst ut är Surahammar på hemmais i Katrinhallen.
– Det är klart vi är revanschsugna efter söndagens resultat, säger Bois tränare Karls Helmersson.

Mariestad behöver komma igen efter förlusten mot Tranås senast.

I kväll väntar Surahammar, som ligger sist med endast två poäng. En av de två poängen snodde laget av Mariestad då lagen möttes i Surahammar i den fjärde omgången.

Sura kvitterade med bara 38 sekunder kvar av ordinarie tid. Bois vann dock efter straffar där Daniel Bertov blev matchvinnare.

– Dels förlorade vi i söndags och sedan tappade vi poäng borta mot Sura, det är klart att killarna är revanschsugna. Vi är inte alls nöja med det resultatet vi hade i bortamötet mot Sura. Som jag ser det så har vi allt i egna händer, men det gäller att samtliga är beredda att göra det jobbet som behövs. Vi måste se till att bli av med transportsträckorna och släppa pucken så att vi kan hålla uppe ett bra tempo. Gör vi det har vi goda förutsättningar, säger Bois tränare Karl Helmersson.

Vid söndagens match i Tranås skadades Mikael Alba, i hans ställe går Anton Kjellman in.

 

Målvaktsligan

1) Emil Jidskog, Tranås, 93.13 procents räddningar, 2) Tim Harrysson, Kumla, 92.52, 3) Simon St Cyr 91.93, 4) Oscar Fröberg, Arboga, 91.64, 5) Jonas Westerlund, Forshaga, 91.60, 6) Robin Wallin, Mariestad, 91.24, 7) Viktor Kokman, 91.24, 8) Gustav Griborn, Grästorp, 90.16, 9) Robin Andersson, Skövde, 88.69, 10) Adam Brown, Lindlöven, 88.60.

Övriga matcher:

Arboga–Lindlöven, Enköping–Tranås, Grästorp–Forshaga, Köping–Borlänge, Skövde–Kumla.

 

 

Mariestad behöver komma igen efter förlusten mot Tranås senast.

I kväll väntar Surahammar, som ligger sist med endast två poäng. En av de två poängen snodde laget av Mariestad då lagen möttes i Surahammar i den fjärde omgången.

Sura kvitterade med bara 38 sekunder kvar av ordinarie tid. Bois vann dock efter straffar där Daniel Bertov blev matchvinnare.

– Dels förlorade vi i söndags och sedan tappade vi poäng borta mot Sura, det är klart att killarna är revanschsugna. Vi är inte alls nöja med det resultatet vi hade i bortamötet mot Sura. Som jag ser det så har vi allt i egna händer, men det gäller att samtliga är beredda att göra det jobbet som behövs. Vi måste se till att bli av med transportsträckorna och släppa pucken så att vi kan hålla uppe ett bra tempo. Gör vi det har vi goda förutsättningar, säger Bois tränare Karl Helmersson.

Vid söndagens match i Tranås skadades Mikael Alba, i hans ställe går Anton Kjellman in.

 

Målvaktsligan

1) Emil Jidskog, Tranås, 93.13 procents räddningar, 2) Tim Harrysson, Kumla, 92.52, 3) Simon St Cyr 91.93, 4) Oscar Fröberg, Arboga, 91.64, 5) Jonas Westerlund, Forshaga, 91.60, 6) Robin Wallin, Mariestad, 91.24, 7) Viktor Kokman, 91.24, 8) Gustav Griborn, Grästorp, 90.16, 9) Robin Andersson, Skövde, 88.69, 10) Adam Brown, Lindlöven, 88.60.

Övriga matcher:

Arboga–Lindlöven, Enköping–Tranås, Grästorp–Forshaga, Köping–Borlänge, Skövde–Kumla.