11 nov 2015 22:14

11 nov 2015 22:14

De Jongh och Örebro skrällde mot PSG

FOTBOLL: Champions League

Michelle de Jonghs fina säsong fortsätter med nya höjdpunkter. I kväll fanns hon på planen när Kif Örebro spelade 1–1 mot storfavoriten Paris Saint Germain i Champions League. Dessutom fick de Jongh ett annat glatt besked under dagen.

Det är förbundskaptenen Pia Sundhage som kallat 32 spelare till ett läger på Bosön inför OS-kvalet. En av fem helt nya spelare i A-landslagssammanhang är just Mariestadstalangen Michelle de Jogh.

I matchen mot PSG, som var i Champions League-final ifjol, fanns hela 5 976 åskådare på plats – nytt publikrekord för Kif Örebro på Behrn Arena. Matchen var det första av två möten i åttondelsfinalen av Champions League. Sanna Talonen gjorde Örebros mål. Varken Kosovare Asslani, Caroline Seger eller Lisa Dahlqvist fans med i PSG:s startelva. Anja Mittag gjorde PSG:s mål.

Det är förbundskaptenen Pia Sundhage som kallat 32 spelare till ett läger på Bosön inför OS-kvalet. En av fem helt nya spelare i A-landslagssammanhang är just Mariestadstalangen Michelle de Jogh.

I matchen mot PSG, som var i Champions League-final ifjol, fanns hela 5 976 åskådare på plats – nytt publikrekord för Kif Örebro på Behrn Arena. Matchen var det första av två möten i åttondelsfinalen av Champions League. Sanna Talonen gjorde Örebros mål. Varken Kosovare Asslani, Caroline Seger eller Lisa Dahlqvist fans med i PSG:s startelva. Anja Mittag gjorde PSG:s mål.