10 nov 2015 14:23

10 nov 2015 14:23

MKK-tjejer på tävling

I lördags deltog flera av Mariestads KK:s tjejer i en tävling i Lidköping. Bäst gick det för Minny Persson, som vann klassen Minior B. Linda Ekdström kom på en delad sjätte plats i minior C1, Ida Björk på en delad sjätteplats i minior C2. I klassen minior C3 delade Olivia Persson och Nathalie Stridh på sjätteplatsen. Sarah Johansson kom på en delad femte plats i minior C4 och Ella Jernberg blev sexa i klassen ungdom C3. På bilden saknas Ella Jernberg samt Elsa Löfvén, som var med som tränare för alla tjejerna.

I lördags deltog flera av Mariestads KK:s tjejer i en tävling i Lidköping. Bäst gick det för Minny Persson, som vann klassen Minior B. Linda Ekdström kom på en delad sjätte plats i minior C1, Ida Björk på en delad sjätteplats i minior C2. I klassen minior C3 delade Olivia Persson och Nathalie Stridh på sjätteplatsen. Sarah Johansson kom på en delad femte plats i minior C4 och Ella Jernberg blev sexa i klassen ungdom C3. På bilden saknas Ella Jernberg samt Elsa Löfvén, som var med som tränare för alla tjejerna.