08 nov 2015 17:47

08 nov 2015 18:53

Stöckel målade mot Schweiz

INNEBANDY: Euro Floorball Tour

Två strafförluster och en seger blev det svenska U19-herrarnas facit efter helgens turnering i Tjeckien.

För Lockeruds Isak Stöckel blev bokslutet två mål i den blågula tröjan.

Straffavgörande har inte varit de svenska U19-herrarnas melodi under helgens turnering i tjeckiska Brno. I söndagens sista match mot Finland blev det ånyo en förlust efter straffavgörande, detta efter en rejäl upphämtning efter en sömning start. I den matchen började Lockeruds representant; Isak Stöckel å bänken.

Straffstrulet började redan i turneringens första match. Mot Tjeckien var det hemmalaget som höll sig kyligast i den avgörande straffläggningen. Mot Tjeckien började Lockeruds Isak Stöckel på bänken, men till helgens andra match, mot Schweiz, fanns Stöckel i den blågula tredjefemman.

Två mål

Det var också mot Schweiz som Sveriges seger kom. Stöckel bokfördes för två av Sveriges totalt elva mål när han i första perioden noterades för 3–1 och i den andra fick chans att signera 5–2 i mitten av perioden. Matchen vanns av Sverige med klara 11–7 i något som på förbundets hemsida beskrivs som ett ”galet målkalas”.

Straffavgörande har inte varit de svenska U19-herrarnas melodi under helgens turnering i tjeckiska Brno. I söndagens sista match mot Finland blev det ånyo en förlust efter straffavgörande, detta efter en rejäl upphämtning efter en sömning start. I den matchen började Lockeruds representant; Isak Stöckel å bänken.

Straffstrulet började redan i turneringens första match. Mot Tjeckien var det hemmalaget som höll sig kyligast i den avgörande straffläggningen. Mot Tjeckien började Lockeruds Isak Stöckel på bänken, men till helgens andra match, mot Schweiz, fanns Stöckel i den blågula tredjefemman.

Två mål

Det var också mot Schweiz som Sveriges seger kom. Stöckel bokfördes för två av Sveriges totalt elva mål när han i första perioden noterades för 3–1 och i den andra fick chans att signera 5–2 i mitten av perioden. Matchen vanns av Sverige med klara 11–7 i något som på förbundets hemsida beskrivs som ett ”galet målkalas”.