05 nov 2015 13:39

05 nov 2015 13:39

Skrämmande bra tennis

TENNIS: Halloween Cup

Mariestads TK och Skövde TF var under den gångna helgen på Halloween Cup i Göteborg. Femton spelare från Mariestad och fyra från Skövde deltog i dygnet runt-turneringen. Gänget på bilden spelade tillsammans 80 matcher och avgick med 54 segrar. Enda klassegraren var Samuel Nordin, etta i P12B. Alfred Hagejärd tog sig till semifinal i sin klass. Alexandra och Anton Jansson vann sina pooler, men åkte ut i slutspelet. Extra plus också till trean i F12C, Tuva Winberg, och det yngre gänget i P10.

Mariestads TK och Skövde TF var under den gångna helgen på Halloween Cup i Göteborg. Femton spelare från Mariestad och fyra från Skövde deltog i dygnet runt-turneringen. Gänget på bilden spelade tillsammans 80 matcher och avgick med 54 segrar. Enda klassegraren var Samuel Nordin, etta i P12B. Alfred Hagejärd tog sig till semifinal i sin klass. Alexandra och Anton Jansson vann sina pooler, men åkte ut i slutspelet. Extra plus också till trean i F12C, Tuva Winberg, och det yngre gänget i P10.