03 nov 2015 15:00

03 nov 2015 15:05

Förlust för Wennlund

ISHOCKEY

Det blev förlust för Sveriges U17-landslag, med Max Wennlund i laget, mot Kanada Röd i den andra matchen av ”World Under-17 Hockey Challenge” i Kanada. Sverige hade inte bara ett duktigt motståndarlag mot sig. Man ställdes också mot en fanatisk hemmapublik i Fort St John. Kanada tog kommandot direkt och vann första perioden med 3–0. I den andra utökade man till 4–0 innan Timothy Liljegren reducerade till 4–1 i slutperioden.

Det blev förlust för Sveriges U17-landslag, med Max Wennlund i laget, mot Kanada Röd i den andra matchen av ”World Under-17 Hockey Challenge” i Kanada. Sverige hade inte bara ett duktigt motståndarlag mot sig. Man ställdes också mot en fanatisk hemmapublik i Fort St John. Kanada tog kommandot direkt och vann första perioden med 3–0. I den andra utökade man till 4–0 innan Timothy Liljegren reducerade till 4–1 i slutperioden.