02 nov 2015 17:30

02 nov 2015 17:37

Lockeruds P15 fick utdelning

P15 INNEBANDY

Att Södra Ving hade ledningen efter första perioden besvärade inte Lockerud. I matchens mittperiod tog man över händelserna fullständigt. Utdelning framåt, varav fyra mål tätt inpå varandra, gav Lockerud ett 6–3-läge inför sista. Där dröjde det bara knappt fyra minuter innan det var 9–3 och matchen var avgjord. Lockeruds P15-lag kunde sedan segla vidare mot tre friska poäng och en säker 11–5-vinst.

Att Södra Ving hade ledningen efter första perioden besvärade inte Lockerud. I matchens mittperiod tog man över händelserna fullständigt. Utdelning framåt, varav fyra mål tätt inpå varandra, gav Lockerud ett 6–3-läge inför sista. Där dröjde det bara knappt fyra minuter innan det var 9–3 och matchen var avgjord. Lockeruds P15-lag kunde sedan segla vidare mot tre friska poäng och en säker 11–5-vinst.