02 nov 2015 16:30

02 nov 2015 16:34

Ljungkvists sköna seger

BOWLING

För andra gången stod Robin Ljungkvist, Team Mariestad, som segrare när herrklassen i Action Jubal Open i Västervik var färdigspelad. Tävlingen spelas över fyra serier utan banbyte och är öppen för alla spelare med minst tävlingslicens/rikslicens för funktionsnedsatta.

Robin ledde efter kvalomgången med fina 819 poäng. Finalen blev sen jämn, men Mariestadsspelaren drog till slut det längsta strået.

För andra gången stod Robin Ljungkvist, Team Mariestad, som segrare när herrklassen i Action Jubal Open i Västervik var färdigspelad. Tävlingen spelas över fyra serier utan banbyte och är öppen för alla spelare med minst tävlingslicens/rikslicens för funktionsnedsatta.

Robin ledde efter kvalomgången med fina 819 poäng. Finalen blev sen jämn, men Mariestadsspelaren drog till slut det längsta strået.