2015-11-02 06:00

2015-11-02 06:00

Alex Karlssons målexplosion

INNEBANDY: Division 1, västra Svealand

Lossnar det så lossnar det ordentligt. När Lockeruds lagkapten Alex Karlsson gjorde entré i matchen mot Tillberga stod han på noll mål. När han klev av plan hade han gjort fler mål än på hela förra säsongen och fört sitt Lockerud till en viktig seger 8–7-seger.

– Det var på tiden att det hände något för min del, säger Karlsson.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: mariestadstidningen.se, sla.se, nwt.se och vf.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto