01 nov 2015 14:11

01 nov 2015 14:11

Max Wennlund spelar i Kanada

ISHOCKEY

Mariestadsfostrade Max Wennlund, numera HV71, är med i det svenska U17-landslag som spelar ”World Under-17 Hockey Challenge” i kanandesiska Dawson Creek. Själva turneringen startade sent på söndagskvällen, men äventyret i Kanada fick ändå en kanonstart för Wennlund och gänget. I lördagskvällens ”införmatch” slog man Kanada med 5–1.

Max Wennlund gick av isen poänglös men hans lagkamrat i HV71, Erik Brännström, gjorde två mål och blev utsedd till matchens lirare. I premiären möter Sverige Ryssland. Sen väntar ytterligare ett Kanadalag, de har tre olika med i turneringen, och Finland.

Mariestadsfostrade Max Wennlund, numera HV71, är med i det svenska U17-landslag som spelar ”World Under-17 Hockey Challenge” i kanandesiska Dawson Creek. Själva turneringen startade sent på söndagskvällen, men äventyret i Kanada fick ändå en kanonstart för Wennlund och gänget. I lördagskvällens ”införmatch” slog man Kanada med 5–1.

Max Wennlund gick av isen poänglös men hans lagkamrat i HV71, Erik Brännström, gjorde två mål och blev utsedd till matchens lirare. I premiären möter Sverige Ryssland. Sen väntar ytterligare ett Kanadalag, de har tre olika med i turneringen, och Finland.