01 nov 2015 14:11

01 nov 2015 14:11

Fjortonde plats för TV-pucklag

ISHOCKEY

Det blev till slut en fjortonde plats i TV-pucken för Västergötland, med de tre Mariestadsspelarna Oliver Rosell, Gustav Pehrson och Karl Sillanpää. Efter att ha missat slutspel väntade ännu ett gruppspel för att avgöra placeringarna nio till sexton. Västergötland förlorade mot Uppland, 5–8, vann mot Skåne med 3–1 och förlorade sedan mot Medelpad med 4–1. Inte heller i placeringsmatcherna blev det några poäng för Mariestadsspelarna.

Det blev till slut en fjortonde plats i TV-pucken för Västergötland, med de tre Mariestadsspelarna Oliver Rosell, Gustav Pehrson och Karl Sillanpää. Efter att ha missat slutspel väntade ännu ett gruppspel för att avgöra placeringarna nio till sexton. Västergötland förlorade mot Uppland, 5–8, vann mot Skåne med 3–1 och förlorade sedan mot Medelpad med 4–1. Inte heller i placeringsmatcherna blev det några poäng för Mariestadsspelarna.