28 okt 2015 14:51

28 okt 2015 14:51

Uddamålsförlust för Bois i Ljungby

J20 ISHOCKEY

Hemmalaget Troja såg till att skaffa sig ett behagligt försprång genom sin ledning 2–0 i andra perioden, men Bois kunde reducera i början av tredje. Glädjen blev dock kortvarig i Mariestadbåset. Emil Gustavssons 1–2 blev hann bara gälla i 19 sekunder innan Troja tog tillbaka sin två-målsledning.

Med två minuter kvar lyckades Bois åter reducera och jobbade för poäng och kvittering, men det blev aldrig något 3–3 och därmed stannade poängen i Ljungby.

Mål; Bois: Emil Gustavsson, Eric Gustafsson.

Hemmalaget Troja såg till att skaffa sig ett behagligt försprång genom sin ledning 2–0 i andra perioden, men Bois kunde reducera i början av tredje. Glädjen blev dock kortvarig i Mariestadbåset. Emil Gustavssons 1–2 blev hann bara gälla i 19 sekunder innan Troja tog tillbaka sin två-målsledning.

Med två minuter kvar lyckades Bois åter reducera och jobbade för poäng och kvittering, men det blev aldrig något 3–3 och därmed stannade poängen i Ljungby.

Mål; Bois: Emil Gustavsson, Eric Gustafsson.