28 okt 2015 14:51

28 okt 2015 14:51

Tung förlust för Bois J18-lag

J18 ELIT ISHOCKEY

Det var inget snack om saken. Gästerna från Malmö var klart bättre än Mariestad i tisdagskvällens match. Det var främst i matchens första och sista period som skillnaden syntes. Fyra mål i varje gjorde att Malmö kunde vinna med 8–1. Noterbart är att den andra perioden slutade oavgjort, 0–0. I nästa match väntar Frölunda borta för Bois.

Mål, Mariestad: Max Thielebeule.

Det var inget snack om saken. Gästerna från Malmö var klart bättre än Mariestad i tisdagskvällens match. Det var främst i matchens första och sista period som skillnaden syntes. Fyra mål i varje gjorde att Malmö kunde vinna med 8–1. Noterbart är att den andra perioden slutade oavgjort, 0–0. I nästa match väntar Frölunda borta för Bois.

Mål, Mariestad: Max Thielebeule.