24 okt 2015 11:46

24 okt 2015 11:46

Villa vann i premiären

BANDY

Villa Lidköping vann elitseriepremiären borta mot Sirius på fredagskvällen.

1–0 kom tidigt när Martin Karlsson slog in returen från David Karlsson och noterades för sitt första mål i elitserien. Just David Karlsson fyllde på med 2–0 kort därefter. Sirius åt sig in i matchen och efter en kvart blev Jesper Thimfors i Villamålet överlistad av Jimmy Lindgren. Efter att Daniel Andersson utökat till 3–1 kunde Villa Lidköping kontrollerat ta hem matchen med 4–1. På fredag har Villa Lidköping hemmapremiär mot mästarlaget Västerås.

1–0 kom tidigt när Martin Karlsson slog in returen från David Karlsson och noterades för sitt första mål i elitserien. Just David Karlsson fyllde på med 2–0 kort därefter. Sirius åt sig in i matchen och efter en kvart blev Jesper Thimfors i Villamålet överlistad av Jimmy Lindgren. Efter att Daniel Andersson utökat till 3–1 kunde Villa Lidköping kontrollerat ta hem matchen med 4–1. På fredag har Villa Lidköping hemmapremiär mot mästarlaget Västerås.