24 okt 2015 11:50

24 okt 2015 11:50

Ny nominering för de Jongh

FOTBOLL

Mariestadstalangen Michelle de Jongh, Kif Örebro, är redan nominerad som en av kandidaterna till utmärkelsen ”Årets genombrott” på den stora svenska fotbollsgalan.

Nu kommer ytterligare en fin nominering att lägga till på meritlistan. Örebro läns fotbollförbund ska nämligen hålla en egen lokal fotbollsgala i november och där är de Jongh nominerad till årets mittfältare i förbundsserierna tillsammans med Ogonna Chukwundi, Kif Örebro och Freja Olofsson ÖSK Söder/Kif Örebro.

Nu kommer ytterligare en fin nominering att lägga till på meritlistan. Örebro läns fotbollförbund ska nämligen hålla en egen lokal fotbollsgala i november och där är de Jongh nominerad till årets mittfältare i förbundsserierna tillsammans med Ogonna Chukwundi, Kif Örebro och Freja Olofsson ÖSK Söder/Kif Örebro.