23 okt 2015 06:00

23 okt 2015 06:00

Töreboda HF spelar hett derby

ISHOCKEY

Säsongen började alldeles strålande. Men de senaste matcherna har Törebodas spel hackat. I helgen gäller det att hitta tillbaka till vinnarspåret när lokalrivalen Tibro gästar Töreshov på söndag. Senast mot Ulricehamn saknade tränaren Dennis Ström-Birgersson ett antal spelare som han hoppas kan vara tillbaka i helgens prestigefyllda derbydrabbning.

– Vi förlorade för att vi var kort om folk. Det är bara att lägga den här matchen till handlingarna och blicka framåt, sade Ström-Birgersson efter matchen.

För närvarande är Marcus Grönlind Törebodas bästa poängplockare med sju poäng, tre mål och fyra assist.

Säsongen började alldeles strålande. Men de senaste matcherna har Törebodas spel hackat. I helgen gäller det att hitta tillbaka till vinnarspåret när lokalrivalen Tibro gästar Töreshov på söndag. Senast mot Ulricehamn saknade tränaren Dennis Ström-Birgersson ett antal spelare som han hoppas kan vara tillbaka i helgens prestigefyllda derbydrabbning.

– Vi förlorade för att vi var kort om folk. Det är bara att lägga den här matchen till handlingarna och blicka framåt, sade Ström-Birgersson efter matchen.

För närvarande är Marcus Grönlind Törebodas bästa poängplockare med sju poäng, tre mål och fyra assist.