14 okt 2015 14:06

14 okt 2015 14:06

Två finalsegrar för Mariestads TK i Örebro

TENNIS

Det blev två segrar för Mariestad TK:s juniorer när Bosse Larsson Cup avgjordes i Örebro. Samuel Nordin deltog i klassen PS 13B, där han tog hem förstaplatsen efter att i tur och ordning slagit Wilhelm Schubert, Robin Afram, Lucas Löfdahl och Carl Pettersson. Nordin spelade stabilt och var nöjd efter turneringssegern.

Den andra segern kom från Alfred Hagejärd. Han deltog i klassen PS 13A och besegrade Fredrik Sandell i den första matchen. I semifinalen slog han Erik Mathisen, TK Hobby Eskilstuna med 7–5, 6–2. I final var det dags för match mot Sebastian Gerbina, Borlänge TK, men efter ett jämnt första set visade sig Alfred Hagejärd tillslut starkast. Slutsiffrorna skrevs till 7–5, 6–2.

Även Mariestad TK:s Alexandra Jansson tog sig till final i Örebro. Hon deltog i klassen FS 13A. För Jansson blev det dock förlust mot en för dagen bättre spelare.

Det blev två segrar för Mariestad TK:s juniorer när Bosse Larsson Cup avgjordes i Örebro. Samuel Nordin deltog i klassen PS 13B, där han tog hem förstaplatsen efter att i tur och ordning slagit Wilhelm Schubert, Robin Afram, Lucas Löfdahl och Carl Pettersson. Nordin spelade stabilt och var nöjd efter turneringssegern.

Den andra segern kom från Alfred Hagejärd. Han deltog i klassen PS 13A och besegrade Fredrik Sandell i den första matchen. I semifinalen slog han Erik Mathisen, TK Hobby Eskilstuna med 7–5, 6–2. I final var det dags för match mot Sebastian Gerbina, Borlänge TK, men efter ett jämnt första set visade sig Alfred Hagejärd tillslut starkast. Slutsiffrorna skrevs till 7–5, 6–2.

Även Mariestad TK:s Alexandra Jansson tog sig till final i Örebro. Hon deltog i klassen FS 13A. För Jansson blev det dock förlust mot en för dagen bättre spelare.