12 okt 2015 09:31

12 okt 2015 09:31

Lockerud rådde inte på Vara

P15 INNEBANDY

Det brukar vara tätt och jämnt när Lockerud och Vara drabbar samman i P15-serien.

Men den här gången var Vara numret för stora och vann med 10–4. Gästerna såg hela tiden till att dra ifrån så fort Lockerud fått kontakt. Lockerud var bra med i matchen fram till Varas 5–2-mål. När det kom gick Mariestadslaget ner sig och släppte in ytterligare tre vilket avgjorde matchen. Sista perioden var Lockerud bra, men den slutade 2–2.

Men den här gången var Vara numret för stora och vann med 10–4. Gästerna såg hela tiden till att dra ifrån så fort Lockerud fått kontakt. Lockerud var bra med i matchen fram till Varas 5–2-mål. När det kom gick Mariestadslaget ner sig och släppte in ytterligare tre vilket avgjorde matchen. Sista perioden var Lockerud bra, men den slutade 2–2.