12 okt 2015 09:31

12 okt 2015 09:31

Bra insats av Mårtenssons

ORIENTERING

Under helgen avgjordes den traditionella 25-mannaorienteringen i Lövsättra på gränsen mellan Täby och Vallentuna strax norr om Stockholm.

I lördagens stafett placerade sig OK Skogsstjärnan på en 199:e plats bland 350 startande lag. Vann gjorde det norska laget Halden före Stora Tuna från Borlänge.

Under söndagen var det dags för medeldistansen 25-mannakorten med 3 000 startande. I den tävlingen stod Skogsstjärnans Hanna Mårtensson för en jättefin insats med sin andraplats i klassen D16. Hannas bror Johan var också i form och placerade sig som nummer sju i H12-klassen.

I lördagens stafett placerade sig OK Skogsstjärnan på en 199:e plats bland 350 startande lag. Vann gjorde det norska laget Halden före Stora Tuna från Borlänge.

Under söndagen var det dags för medeldistansen 25-mannakorten med 3 000 startande. I den tävlingen stod Skogsstjärnans Hanna Mårtensson för en jättefin insats med sin andraplats i klassen D16. Hannas bror Johan var också i form och placerade sig som nummer sju i H12-klassen.