12 okt 2015 12:21

12 okt 2015 15:41

Andraplats för MRK

RIDSPORT: Division 2, dressyr

Mariestads ridklubb har under hösten medverkat i dressyrens division två. I helgen avgjordes den sista omgången i Mullsjö. MRK kämpade med Hjo om att bli tvåa bakom Binneberg. Först ut var Elisabeth Adamsson med Vincent i LB 3 som fick till en bra ritt som gav en individuell fjärdeplats. Andraryttaren Elin Moberg och Funny fick också fina poäng efter en bra runda. I LA 4 placerade sig Karin Reuithe Bengtsson på en femte plats individuellt med Aragorn. Inför avslutningen krävdes en hygglig runda av 15-åriga Moa Nordenberg med Ambition för att MRK skulle besegra Hjo. Nordenberg grejade det med en bra ritt som gav en andraplats individuellt och en total andraplats för laget i serien.

Mariestads ridklubb har under hösten medverkat i dressyrens division två. I helgen avgjordes den sista omgången i Mullsjö. MRK kämpade med Hjo om att bli tvåa bakom Binneberg. Först ut var Elisabeth Adamsson med Vincent i LB 3 som fick till en bra ritt som gav en individuell fjärdeplats. Andraryttaren Elin Moberg och Funny fick också fina poäng efter en bra runda. I LA 4 placerade sig Karin Reuithe Bengtsson på en femte plats individuellt med Aragorn. Inför avslutningen krävdes en hygglig runda av 15-åriga Moa Nordenberg med Ambition för att MRK skulle besegra Hjo. Nordenberg grejade det med en bra ritt som gav en andraplats individuellt och en total andraplats för laget i serien.