05 okt 2015 17:19

05 okt 2015 17:20

Gullspångs kvalgrupp är klar

FOTBOLL

Andraplatsen i division 6 Mariestad innebär att Gullspång nu laddar för kavlspel mot division fem. I Gullspångs grupp spelar Norra Fågelås som kommer från Skövdesexan och division fem-laget IFK Emtunga. Till helgen inleds kvalet genom match mellan Norra Fågelås och Emtunga medan Gullspång går in i spel först helgen 17-18 oktober. Gullspångs första motståndare bli det lag som förlorar första matchen. Söndagen den 25 oktoberspelas den sista matchen, då möter Gullspång segraren från match ett. Gullspång har hemmaplan om Norra Fågelås IF blir motståndare och bortaplan om IFK Emtunga blir motståndare vid båda tillfällena.

Andraplatsen i division 6 Mariestad innebär att Gullspång nu laddar för kavlspel mot division fem. I Gullspångs grupp spelar Norra Fågelås som kommer från Skövdesexan och division fem-laget IFK Emtunga. Till helgen inleds kvalet genom match mellan Norra Fågelås och Emtunga medan Gullspång går in i spel först helgen 17-18 oktober. Gullspångs första motståndare bli det lag som förlorar första matchen. Söndagen den 25 oktoberspelas den sista matchen, då möter Gullspång segraren från match ett. Gullspång har hemmaplan om Norra Fågelås IF blir motståndare och bortaplan om IFK Emtunga blir motståndare vid båda tillfällena.