04 okt 2015 19:34

04 okt 2015 19:35

Jula kryssade mot Väring

DIVISION 5 NORRA FOTBOLL

Det blev oavgjort genom 2–2 i säsongens sista seriematch för Jula när Väring gästade Ullervads IP i söndags.

– Ingen vidare match från vår sida egentligen, men så blir det kanske när vi inte direkt hade något att spela för. Glädjen och viljan fanns absolut där och hade vi spelat som vi sa att vi skulle göra så hade vi också vunnit, men det är ingen idé att hänga läpp för det, säger Julas tränare Henrik Josefsson.

Mål; Jula: Joel Claesson, Ludvig Ljungkvist.

Det blev oavgjort genom 2–2 i säsongens sista seriematch för Jula när Väring gästade Ullervads IP i söndags.

– Ingen vidare match från vår sida egentligen, men så blir det kanske när vi inte direkt hade något att spela för. Glädjen och viljan fanns absolut där och hade vi spelat som vi sa att vi skulle göra så hade vi också vunnit, men det är ingen idé att hänga läpp för det, säger Julas tränare Henrik Josefsson.

Mål; Jula: Joel Claesson, Ludvig Ljungkvist.