04 okt 2015 20:13

04 okt 2015 20:14

Björsäter slutade som trea

FOTBOLL: DIVISION 6 MARIESTAD

Björsäters målsättning inför sista omgången var att behålla tredjeplatsen i tabellen. Så blev det också, men det var inte helt givet efter 2–2 i Tibro. Bottenlaget Hörnebo hade en hel del att spela för då lagets eget existens i serien stod på spel. Tack vare att Gullspång slog Tidan i sin match så kunde dock Björsäter behålla tredjeplatsen med ett poängs marginal till fyran Tidan.

– Det var väl ingen vidare match från vår sida. Det märktes ganska väl att Hörnebo hade mer att spela för än vad vi hade. Men vi slutade trea med A-laget och U-laget vann sin serie så jag tycker att vi absolut kan vara nöjda med den här säsongen, säger Mattias Jonsson, tränare i Björsäter.

Mål; Björsäter: Emil Kullberg, Niklas Pettersson.

Björsäters målsättning inför sista omgången var att behålla tredjeplatsen i tabellen. Så blev det också, men det var inte helt givet efter 2–2 i Tibro. Bottenlaget Hörnebo hade en hel del att spela för då lagets eget existens i serien stod på spel. Tack vare att Gullspång slog Tidan i sin match så kunde dock Björsäter behålla tredjeplatsen med ett poängs marginal till fyran Tidan.

– Det var väl ingen vidare match från vår sida. Det märktes ganska väl att Hörnebo hade mer att spela för än vad vi hade. Men vi slutade trea med A-laget och U-laget vann sin serie så jag tycker att vi absolut kan vara nöjda med den här säsongen, säger Mattias Jonsson, tränare i Björsäter.

Mål; Björsäter: Emil Kullberg, Niklas Pettersson.