01 okt 2015 14:46

01 okt 2015 14:46

Gullspång seriesegrare

FOTBOLL

Gullspångs P17-lag tog i år hem division 3 norra. Serien var tuff och avgjordes först i den sista omgången. GIF:s 40 poäng räckte precis för att hålla undan för tvåan Mariestads BK som slutade på 38 poäng. Gullspång har också under året lyckats med att integrera pojkar från boendet för ensamkommande flyktingbarn som finns på orten, varifrån man fått in flera spelare i föreningen. Bästa målskyttar under säsongen för Gullspångs P17 var Beshar Al Obeid och Johan Arvidsson.

Gullspångs P17-lag tog i år hem division 3 norra. Serien var tuff och avgjordes först i den sista omgången. GIF:s 40 poäng räckte precis för att hålla undan för tvåan Mariestads BK som slutade på 38 poäng. Gullspång har också under året lyckats med att integrera pojkar från boendet för ensamkommande flyktingbarn som finns på orten, varifrån man fått in flera spelare i föreningen. Bästa målskyttar under säsongen för Gullspångs P17 var Beshar Al Obeid och Johan Arvidsson.