28 sep 2015 14:34

28 sep 2015 14:34

Slutpunkt för JLIF

FOTBOLL: Traditionensenlig match

Som avslutning på fotbollssäsongen har Johannesbergs LIF numera som tradition att möta Mariestads BK. Matchen var väldigt jämn under hela speltiden. Planens dominant var David Lönnkvist som blev sexmålsskytt, men hela laget gjorde en kämpainsats.

En superglad Alexander Collberg fick avgöra matchen med sista målet som innebar seger till JLIF med 8–6. Även Jonny Persson gjorde mål för JLIF.

Som avslutning på fotbollssäsongen har Johannesbergs LIF numera som tradition att möta Mariestads BK. Matchen var väldigt jämn under hela speltiden. Planens dominant var David Lönnkvist som blev sexmålsskytt, men hela laget gjorde en kämpainsats.

En superglad Alexander Collberg fick avgöra matchen med sista målet som innebar seger till JLIF med 8–6. Även Jonny Persson gjorde mål för JLIF.