27 sep 2015 20:31

27 sep 2015 20:31

THF taggat efter genrep

TRÄNINGSMATCH ISHOCKEY

På söndagen genrepade Töreboda HF mot Hammarö på hemmaplan. Visserligen blev det ingen seger (1–2), men det fanns många delar i spelet som tränare Dennis Ström Birgersson gärna plockar med sig in i seriespelet.

– Jag tycker att vi spelar jäkla bra hockey och vi har mängder med bra lägen. Däremot så har vi inte varit tillräckligt effektiva i den här matchen eller mot Tibro senast. Vi måste våga sticka dit näsan framför kassen, men jag tror det ger sig lite mer av sig självt när det blir poäng att spela om, säger Birgersson efter 1–2 mot Hammarö.

Inför stundande premiär har den rutinerade backen Martin Ericson valt att krita på för THF.

– Martin har tränat en stund med oss, men nu har han bestämt sig så nu är han klar som Törebodas spelare. En värdefull tillgång i försvaret.

Mål; THF: Charlie Björklund.

– Jag tycker att vi spelar jäkla bra hockey och vi har mängder med bra lägen. Däremot så har vi inte varit tillräckligt effektiva i den här matchen eller mot Tibro senast. Vi måste våga sticka dit näsan framför kassen, men jag tror det ger sig lite mer av sig självt när det blir poäng att spela om, säger Birgersson efter 1–2 mot Hammarö.

Inför stundande premiär har den rutinerade backen Martin Ericson valt att krita på för THF.

– Martin har tränat en stund med oss, men nu har han bestämt sig så nu är han klar som Törebodas spelare. En värdefull tillgång i försvaret.

Mål; THF: Charlie Björklund.