26 sep 2015 13:23

26 sep 2015 13:23

Uddamålet fällde Halna

DIVISION 2 VÄSTERGÖTLAND. INNEBANDY

Det blev uddamålet 8–7 som tillslut blev avgörande i fredagens bortamatch för Halna.

Detta trots att Törebodalaget spurtade in i sista perioden. Hemmalaget Elfhög tog snabbt kommandot och hade ledningen med stabila 5–0 efter första perioden. I andra vaknade Halna till jobbade sig fram till kvittering 5–5. Inför den tredje och sista perioden var det endast måls försprång för Elfhög (6–5).

Halna kvitterade inledningsvis genom Dan Karlsson i början av tredje, men med dryga två minuter kvar hade Elfhög åter igen skaffat sig ett hyfsat försprång med 8–6. Dan Karlsson fick visserligen in en reducering 18.42, men närmare än så kom sedan inte Halna som fick se sig besegrat med uddamålet.

Mål; Halna: Johan Pettersson 2, Dan Karlsson 2, Sonny Boberg, Tonie Sundell, Marko Salo.

Detta trots att Törebodalaget spurtade in i sista perioden. Hemmalaget Elfhög tog snabbt kommandot och hade ledningen med stabila 5–0 efter första perioden. I andra vaknade Halna till jobbade sig fram till kvittering 5–5. Inför den tredje och sista perioden var det endast måls försprång för Elfhög (6–5).

Halna kvitterade inledningsvis genom Dan Karlsson i början av tredje, men med dryga två minuter kvar hade Elfhög åter igen skaffat sig ett hyfsat försprång med 8–6. Dan Karlsson fick visserligen in en reducering 18.42, men närmare än så kom sedan inte Halna som fick se sig besegrat med uddamålet.

Mål; Halna: Johan Pettersson 2, Dan Karlsson 2, Sonny Boberg, Tonie Sundell, Marko Salo.