24 sep 2015 18:00

24 sep 2015 18:03

Yvonne en av vinnarna

Åsaflåset

Mariestads AIF:s Yvonne Holmen blev en av vinnarna då Åsaflåset avgjordes på Hellidsberget utanför Tidaholm.

Åsaflåset var den näst sista deltävlingen i Furhoffs Långloppscup, vilket genomfördes i perfekt väder och vindstilla. Sträckorna i cupen var 5,9 eller 11,1 km beroende på åldersklass.

Maifs löpare var som vanligt framgångsrika. Det blev segrar för makarna Holmén, Yvonne i K65 och Sven-Gunnar i M65. Lasse Björnfot blev tvåa i M55 och Bosse Johansson trea i M65. Martin Grudemo, SOK Unden, blev här fyra och Lennart ”Klassiker” Johansson femma.

I långloppscupen blir det segrar för MAIF:arna Åsa Blom i K35, Per Carlsson i M45 och Sven-Gunnar Holmén i M65. Lasse Björnfot segrar sannolikt i M55.

Andraplatser är redan klara för Yvonne Holmén i K65, Wolfgang Malik i M45, Martin Gustafsson i M50 och Sven-Inge Jansson i M65. Karina Malik blir trea i K50 och om platserna fyra och fem i M65 avgörs det i sista deltävlingen i Mössebergslunken. Det står mellan Martin Grudemo, SOK Unden som just nu är fyra och Bosse Johansson Maif.

En osäkerhet i sammanhanget är att resultaten från DM/VDM i halvmarathon, Kretsloppet i Borås som gick dagen innan Åsaflåset ännu inte finns redovisade.

Åsaflåset var den näst sista deltävlingen i Furhoffs Långloppscup, vilket genomfördes i perfekt väder och vindstilla. Sträckorna i cupen var 5,9 eller 11,1 km beroende på åldersklass.

Maifs löpare var som vanligt framgångsrika. Det blev segrar för makarna Holmén, Yvonne i K65 och Sven-Gunnar i M65. Lasse Björnfot blev tvåa i M55 och Bosse Johansson trea i M65. Martin Grudemo, SOK Unden, blev här fyra och Lennart ”Klassiker” Johansson femma.

I långloppscupen blir det segrar för MAIF:arna Åsa Blom i K35, Per Carlsson i M45 och Sven-Gunnar Holmén i M65. Lasse Björnfot segrar sannolikt i M55.

Andraplatser är redan klara för Yvonne Holmén i K65, Wolfgang Malik i M45, Martin Gustafsson i M50 och Sven-Inge Jansson i M65. Karina Malik blir trea i K50 och om platserna fyra och fem i M65 avgörs det i sista deltävlingen i Mössebergslunken. Det står mellan Martin Grudemo, SOK Unden som just nu är fyra och Bosse Johansson Maif.

En osäkerhet i sammanhanget är att resultaten från DM/VDM i halvmarathon, Kretsloppet i Borås som gick dagen innan Åsaflåset ännu inte finns redovisade.