24 sep 2015 18:12

24 sep 2015 18:12

Milad tackar för sig

Hallå där sportmedarbetaren Milad Akbarzadeh. Efter oräkneliga artiklar, bilder och en hel del oförglömliga rubriker är det dags att logga ut från sportdatorn för sista gången för den här gången.

– Det är vemodigt, men vissa kommer bli glada. Dennis Ström-Birgersson slipper oroa sig för rubriker i stil med ”Ström inte nöjd med sex i baken”, som jag satte 2010. Det verkligt sorgliga är att lämna alla fantastiska kollegor.

Har du några speciella minnen som du bär med dig efter alla år på sporten?

– Ja, eller framför allt en speciell man – Inge Hagström, 87 år. För dom som inte känner till honom så är han pressvärd på Mariestad Bois hemmamatcher. Han har lärt mig ett och annat om livet, den gode Inge, och förtjänar att hyllas. Sen har man ju fått se ett par metropoler genom åren, typ Hagfors, Ale, Kumla och senast i går var jag i Forshaga. Det skojar man inte bort.

Finns det något du ångrar?

– Jag har dansat naken i hamnen, druckit vin på Torsöbron och gett mina chefer gråa hårstrån på grund av rubriker och beslut jag tagit genom åren. Så sammantaget... Nej. Jag ångrar ingenting.

Varför väljer du att lämna?

– För att jag tror att Västerås kan behöva en tidaholmare som muntrar upp genom att sjunga Pipex-låtar. Och för att jag fick jobb.

Ja, vad ska du göra i Västerås egentligen?

– Jag kommer att jobba med försäljning och digital marknadsföring.

Vad har du för råd att ge undertecknad, som alltså blir den som tar över efter dig?

– Börja med att dansa naken i hamnen. Fördelaktigen på sommaren. Det blir bäst så. Annars finns det risk för att du får ett annat smeknamn än det jag gett dig, ”Arvtagaren”.

– Det är vemodigt, men vissa kommer bli glada. Dennis Ström-Birgersson slipper oroa sig för rubriker i stil med ”Ström inte nöjd med sex i baken”, som jag satte 2010. Det verkligt sorgliga är att lämna alla fantastiska kollegor.

Har du några speciella minnen som du bär med dig efter alla år på sporten?

– Ja, eller framför allt en speciell man – Inge Hagström, 87 år. För dom som inte känner till honom så är han pressvärd på Mariestad Bois hemmamatcher. Han har lärt mig ett och annat om livet, den gode Inge, och förtjänar att hyllas. Sen har man ju fått se ett par metropoler genom åren, typ Hagfors, Ale, Kumla och senast i går var jag i Forshaga. Det skojar man inte bort.

Finns det något du ångrar?

– Jag har dansat naken i hamnen, druckit vin på Torsöbron och gett mina chefer gråa hårstrån på grund av rubriker och beslut jag tagit genom åren. Så sammantaget... Nej. Jag ångrar ingenting.

Varför väljer du att lämna?

– För att jag tror att Västerås kan behöva en tidaholmare som muntrar upp genom att sjunga Pipex-låtar. Och för att jag fick jobb.

Ja, vad ska du göra i Västerås egentligen?

– Jag kommer att jobba med försäljning och digital marknadsföring.

Vad har du för råd att ge undertecknad, som alltså blir den som tar över efter dig?

– Börja med att dansa naken i hamnen. Fördelaktigen på sommaren. Det blir bäst så. Annars finns det risk för att du får ett annat smeknamn än det jag gett dig, ”Arvtagaren”.