23 sep 2015 18:30

23 sep 2015 18:30

Systrarna Husrem vann i Stockholm

Turid och Hedda Husrem, systrarna från Töreboda Bordtennisklubb, visade framfötterna när Ängbys Höstpool avgjordes i Stockholm den gångna helgen.

Turid Husrem deltog i klassen Flickor 9 och vann den klassen ganska bekvämt. Hennes väg fram till seger i klassen var nämligen spikrak. Turid var helt obesegrad.

Hedda Husrem, som avslutade förra säsongen starkt i den yngsta klassen, har nu gått upp en klass. Detta medförde flera tuffa matcher, men hindrade inte Hedda från att vinna klassen Flickor 11. Men segern satt hårt inne och finalen blev precis så jämn som en final ska vara. Hedda Husrem slog Rebecka Andersson, Spårvägen BTK, i finalen med 12-10 i avgörande femte set.

Turid Husrem deltog i klassen Flickor 9 och vann den klassen ganska bekvämt. Hennes väg fram till seger i klassen var nämligen spikrak. Turid var helt obesegrad.

Hedda Husrem, som avslutade förra säsongen starkt i den yngsta klassen, har nu gått upp en klass. Detta medförde flera tuffa matcher, men hindrade inte Hedda från att vinna klassen Flickor 11. Men segern satt hårt inne och finalen blev precis så jämn som en final ska vara. Hedda Husrem slog Rebecka Andersson, Spårvägen BTK, i finalen med 12-10 i avgörande femte set.